Memoair-FMS Kft. Memoair-FMS Kft.

Cégünk bemutatása

A Nap-LMS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2009-ben alakult vállalkozás, melyet három – a klíma- és a légtechnika, valamint az erős- és gyengeáramú szerelések területén hosszú éveken keresztül – kiemelkedően sikeres magánszemély alapított. Tettük ezt azért, hogy egyesítsük erőinket, tehetségünket, szorgalmunkat, kiváló szakmai ismereteinket, annak érdekében, hogy partnereink, megrendelőink igényeit a legmagasabb szinten elégíthessük ki.

A XXI. század első éveinek viharos gyorsaságú technikai, technológiai fejlődésének kihívásait bátran vállaló, magasan képzett szakembergárdából álló vállalkozásunk jelmondata, "A megalkuvás nélküli komfort" önmagában is azt a dinamizmust, elszántságot tükrözi, melyet minden munkánkban célként tűzünk ki.

Vállalkozásunk olyan gyártók klíma- és légtechnikai berendezéseinek forgalmazója, melyek jellemzője a kiemelkedően magas műszaki színvonal, a folyamatos, piaci igények változását gyorsan követő fejlesztés és a legszélesebb választék, versenyképes áron. A beépítésre kerülő gépek üzembe helyezésére, karbantartására, javítására magasan képzett, gyakorlott szervizmérnökök, arcképes "zöldkártyás" igazolvánnyal rendelkező szakemberek állnak rendelkezésre tulajdonosi körben. Ezzel a háttérrel cégünk örömmel vállalkozik jelentősebb kivitelezési feladatok elvégzésére is. Országos szervizhálózatunk gondoskodik a működő berendezéseink folyamatos karbantartásáról, esetleges javításukról.

2009. második felében bővítettük termékválasztékunkat, a napenergia és a geotermikus energia hasznosítására is alkalmas geotermikus- és levegő-víz hőszivattyúk, napelemek, napkollektorok forgalmazásával, már indulástól jelentős sikerekkel. Típustól függően alkalmasak magánházak, középületek, szállodák, fürdők, egészségügyi intézmények, áruházak, irodák fűtésére, hűtésére és használati melegvíz-ellátásának teljes körű biztosítására, kiemelkedően magas energiafelhasználási hatékonysággal. Cégünk még abban az évben – a nagy érdeklődésre való tekintettel – felvette tevékenységi körébe a központi porszívók telepítését és beszerzését.

2010. elejétől magánépületek és közintézetek teljes körű üzemeltetését, karbantartását is végezzük.

Reméljük, hogy rövid ismertetőnkkel sikerült előzetesen bizalmat ébreszteni, és szolgáltatásainkra irányítani figyelmét! Legfrissebb információinkat megtalálja weboldalunkon.

Nap-LMS Kft.

© 2010-2016 Memoair-FMS Kft. Minden jog fenntartva.

Scarab Design Kreatív Stúdió